Lær å markkompostere

lag en minikompostfabrikk

Et praktisk kurs der du får lage din egen minikompostfabrikk - fylt med røde kompostmark klare til å omforvandle kaffegrut til fantastisk gjødseljord

Markompostering er en enkel, effektiv og luktfri måte å omforvandle kaffegrut og annen organisk matavfall til fantastisk kompostjord. På ditt eget kjøkken kan du ved hjelp av effektiv og spisevillig kompostmark ha din egen lille kompostfabrikk som på kort tid produserer næringsrik jord til parsellhagen, hageflekken eller balkongkassa.

På dette kurset hører du først litt om hva vi Gruten driver på med og hvorfor vi er så gira på kaffegrut. Deretter beveger vi oss inn på hovedtema markkompostering. Du lærer litt om komposteringsprosessen og hvorfor det er så viktig å produsere vår egen kompostjord, før vi setter vi fokus på markkompostering og du får lage din egen meitekompostbinge for å ta med hjem.

Kursavgiften inkluderer alt av materialer for å lage kompostbingen og meitemark (red wrigglers).

Kurset varer i ca 2 timer. Litt avhengig av antall deltagere og spørsmål. Underveis byr vi på en kopp te og kaffe.

Spør gjerne om rabatt om du har utfordringer med å betale deltageravgiften. Vi vil gjerne ha med alle typer mennesker på kursene våre.

Meld deg på et Grutenarrangement

14.
oktober
13:00 - 15:00
550
Ingen ledige plasser

Sted: Gruten, Bentsebrugata 11, 0476 Oslo

18.
november
13:00 - 15:00
175

Sted: Bjølsenjordet parsellhage (Bjølsenparken)

NB: Deltageravgiften er lav takket være støtte fra Sagenes Grønne Midler. Ved fulltegnet kurs har de med bostedsaddresse i bydel Sagene prioritert. I henhold til støtteordningens retningslinjer.