Lær å markkompostere

lag en minigjødselfabrikk

Et praktisk kurs der du lærer om markompostering og får lage en minigjødselfabrikk - en liten binge fylt med red wrigglers som er klare til å omforvandle kaffegrut og amnnet organisk matavfall til fantastisk gjødseljord.

Markompostering er en enkel, effektiv og luktfri metode for å omforvandle kaffegrut og annen organisk matavfall til fantastisk kompostjord. På ditt eget kjøkken kan du ved hjelp av effektiv og spisevillig kompostmark ha din egen lille kompostfabrikk som på kort tid produserer næringsrik jord til parsellhagen, hageflekken eller balkongkassa.

På dette kurset lærer du om komposteringsprosessen og hvorfor det er så viktig å produsere vår egen kompostjord, før vi setter vi fokus på markkompostering og du får lage din egen markkompostbinge for å ta med hjem. Det blir også info om hvordan ta i bruk kompostjorda på best måte og hvordan oppbevare den for seinere bruk.

Kursavgiften inkluderer alt av materialer for å lage kompostbingen og mark (red wrigglers). Ta med egen drill!

Kurset varer i ca 3 timer. Litt avhengig av antall deltagere og spørsmål.

For kurs med ordinær deltageravgifft (uten støtte fra Oslo kommune etc) Hvis du er lavtlønnet, student eller på annen måte har utfordringer med å betale deltageravgiften si ifra så ser vi på en liten rabatt. Vi vil gjerne ha med alle typer mennesker på kursene våre.

AVMELDING KURS: Påmelding er bindende og vi setter pris på at du som melder deg på gjør det med genuint ønske om å delta. Om du ikke kan delta selv, oppfordrer vi deg til å gi bort eller selge plassen til en venn eller familie. Du kan også bruke plassen til et seinere kurs (i løpet av det kommende året/12 måneder). Påmelding skjer i såfall ved å sende oss en mail. Deltagelse er avhengig av plass. Om det er snakk om sykdom er det mulig å få pengene tilbake, inntil 14 dager før kursdato. Send i såfall en mail til post@gruten.no, med kursnavn, dato for påmelding og navn på deltager.

Meld deg på et Grutenarrangement

30.
september
13:00 - 16:00
200
Ingen ledige plasser

Sted: Geitmyra skolehager

Tidsrammme: ca 3 timer (inkludert pause)

Påmeldingsfrist: 25.sept

Lav deltageravgift takket være støtte fra Oslo Kommune/Spirende Oslo