Lær å markkompostere

lag en minikompostfabrikk

Et praktisk kurs der du får lage din egen minikompostfabrikk - fylt med røde kompostmark klare til å omforvandle kaffegrut til fantastisk gjødseljord

Markompostering er en enkel, effektiv og luktfri måte å omforvandle kaffegrut og annen organisk matavfall til fantastisk kompostjord. På ditt eget kjøkken kan du ved hjelp av effektiv og spisevillig kompostmark ha din egen lille kompostfabrikk som på kort tid produserer næringsrik jord til parsellhagen, hageflekken eller balkongkassa.

På dette kurset hører du først litt om hva vi Gruten driver på med og hvorfor vi er så gira på kaffegrut. Deretter beveger vi oss inn på hovedtema markkompostering. Du lærer litt om komposteringsprosessen og hvorfor det er så viktig å produsere vår egen kompostjord, før vi setter vi fokus på markkompostering og du får lage din egen meitekompostbinge for å ta med hjem.

Kursavgiften inkluderer alt av materialer for å lage kompostbingen og meitemark (red wrigglers).

Kurset varer i ca 2 timer. Litt avhengig av antall deltagere og spørsmål. Underveis byr vi på en kopp te og kaffe.

Spør gjerne om rabatt om du har utfordringer med å betale deltageravgiften. Vi vil gjerne ha med alle typer mennesker på kursene våre.

AVMELDING KURS: Påmelding er bindende og vi setter pris på at du som melder deg på gjør det med genuint ønske om å delta. Om du ikke kan delta selv, oppfordrer vi deg til å gi bort eller selge plassen til en venn eller familie. Du kan også bruke plassen til et seinere kurs (i løpet av det kommende året/12 måneder). Påmelding skjer i såfall ved å sende oss en mail. Deltagelse er avhengig av plass. Om det er snakk om sykdom er det mulig å få pengene tilbake, inntil 14 dager før kursdato. Send i såfall en mail til post@gruten.no, med kursnavn, dato for påmelding og navn på deltager.

Meld deg på et Grutenarrangement

19.
september
12:00 - 15:00
680

Offisielt arrangement i ØKOUKA 2020

Sted: Vollebekk Fabrikker, Brobekkveien 54, 0598 Oslo

Påmeldingsfrist: 12.sept

Pris: 680 kr - rabatt på ordinær pris (750 kr) pågrunn av ØKOUKA og covid 19 som betyr at vi må holde en noe redusert omvisning i containerne.

23.
august
12:00 - 14:00
550

Sted: Geitmyra skolehage (Kierschows gate 17, 0462 Oslo), i drivhuset til prosjektet Grenseløse grønnsaker og urter (Det norske hageselskap Oslo)

Påmeldingfrist: Onsdag 19.august.

Min 5 deltagere for å gjennomføre kurset.

9.
august
12:00 - 14:00
530

Practical workshop (shorter version of norwegian course "Fra kaffekopp til østerssopp")

Place: Vollebekk fabrikker, Brobekkveien 54, 0598 Oslo

Registration/payment: before august 5th - at www.gruten.no

Price: 530 NOK - small discount on ordinary price (600 NOK) because of Covid 19 which means a restricted farm tour.