Kontakt oss

Gruten har butikk/utsalgs lokaler i Bentsebrugata 11 (0476 Oslo), på Torshovsiden av Akerselva. Se kart her. Her lager og selger vi Grutens produkter og holder kurs/workshops. Det er også mulig å hente varer kjøpt på nettbutikken.

Vi har åpent på torsdager kl 14-18, ellers er det best å ringe eller sende en e-post før du stikker innom.

post@gruten.no
+47 46 69 31 95

Høsten 2018 etablerte vi soppfarm på Vollebekk Fabrikker, Brobekkveien 54 (0598 Oslo). I to 40 fot containere dyrker vi østerssopp på kaffeavfall*. Soppen selges til restauranter i Oslo, noen butikker med fokus på lokal mat, via Reko ringen og eget direktesalg til privatkunder. I 2018 lanserte vi også Grutens dyrkesett, som gir folk mulighet til å dyrke østerssopp på egen kaffegrut hjemme.

Det er mulig å kjøpe østerssopp, mycel + dyrkeposer og dyrkesett direkte fra farmen, ta da kontakt med Konrad Sachman på forhånd (mobil: 93819991, epost: konrad@gruten.no)

Vil du bidra?

Ta gjerne kontakt om du har lyst til å
bidra i Gruten på frivillig basis.

*På grunn av pandemien og smittevern tiltak har vi siden april 2020 dyrket mye mindre på kaffegrut og mer på alternative materialer (rapshalm pellets) for å holde produksjonen i gang. Og overleve denne perioden. Dette fordi kaffegruten vi bruker blir samlet inn fra store kontorbedrifter og hoteller. Og med påbud om hjemmekontor og lite besøkende til Oslo blir det lite kaffegrut å hente.